طراحی سردر شهرک چوبستانه
شهرک چوبستانه از نظر موقعیت جغرافیایی در استان تهران و شهرستان ری قرار داد. پروژه طراحی سردر شهرک صنعتی چوبستانه در سال ۱۳۹۷ به آتلیه معماری آرین مهدکاوش واگذار گردید. حوزه فعالیت این شهرک صنعتی در زمینه های فرآورده های چوبی می باشد. این شهرک صنعتی شامل واحدهای صنعتی تولید و فروش چوب و فرآورده های چوبی است. طراحی سردر ورودی شهرکهای صنعتی از موضوعات مهم و تاثیرگذار در طراحی معماری آن است. سردر ورودی مجموعه باید خاص و منحصر بفرد باشد تا در عین زیبایی، کارایی مورد نیاز مجموعه را نیز در نظر بگیرد. در ادامه سردر ورودی طراحی شده توسط تیم معماری آرین مهدکاوش ارائه گردیده است.
مشخصات شهرک صنعتی
شهرک صنعتی خدماتی چوبستانه در ۱۰ کیلومتری جاده امام رضا در شهر تهران قرار دارد. خیابان های شهرک به سمت جاده امام رضا دید و ورودی دارند. شهرک دارای کاربری کارگاهی،تولیدی، نمایشگاهی دارند. در عین حال که کار تولید فرآورده های چوبی در این شهرک انجام می شود محصولات تولیدی نیز به نمایش در می آیند. واحدهای صنعتی ریزدانه درودگری به صورت دو طبقه در این مجموعه شهرک احداث گردید. طبقه پایین آنها محوطه کارگاهی و طبقه بالا ساختمان های اداری و نمایشگاهی هر کارگاه قرار دارد. در ابتدای پروژه چند نفر از مهندسین متخصص آرین مهدکاوش جهت انجام مطالعات میدانی به محل مراجعه نمودند. تصاویر زیر حاصل تحقیقات و بررسی های اولیه از محل شهرک صنعتی می باشد.
خواسته های کارفرما
در ادامه برخی از خواسته های کارفرمای محترم در طراحی سردر شهرک چوبستانه را بیان می کنیم:
- در ذهن و یاد بماند.
- نمایی متحدالشکل داشته باشد.
- شبها بسته و روزها باز شود.
- امنیت مکان لحاظ گردد.
- زیبا و عملکردی باشد.
- نمای اجرایی ماندگار و پاکیزه باشد.
- شاخص شهری قوی ایجاد نماید.
- بهینه و قابل اجرا باشد.
ایده طراحی سردر شهرک چوبستانه
ایده طراحی سردر ورودی شهرک چوبستانه از متریال چوب و ایجاد یک حس دعوت کنندگی الهام گرفته شده است. استفاده از یک فرم سیال به زیبایی هر چه بیشتر سردر این مجموعه افزوده است. شهرک صنعتی چوبستانه دارای هفت دروازه ورودی است که در بین هر یک از این ورودیها بانک، ساختمان های اداری و غیره جای گرفتهاند. در طراحی سردر این مجموعه صنعتی به خواست کارفرما یک المان حرکتی ارائه گردید. در طراحی سردر از یک فرم تکرار شونده با ریتمی به شکل سینوسی استفاده شد که حرکت را تداعی می کند.
بدون دیدگاه