سرامیک خشک

نمای سرامیک خشک یا نمای خشک سرامیک چیست؟

نمای سرامیک خشک یا نمای خشک سرامیک یک مدل از انواع سیستم های اجرای نمای خشک می باشد که برای پوسته نما از سرامیک استفاده می شود.این نوع نما از یک دیوار تکیه گاه، لایه ای از مواد عایق و روکش سرامیکی در سازه ای تشکیل شده است که آن را نگه می دارد. این یک محفظه هوا بین ساختار پشتیبانی و روکش سرامیکی برای گردش هوا ایجاد می کند. به علاوه، مواد روکشی درست مانند سرامیک عایق هستند. این تکنیک اجرای نمای خشک سرامیک ۲۰ تا ۳۰ درصد در مصرف انرژی صرفه جویی می کند.

نمای سرامیک خشک یکی از انواع نمای خشک مدرن است که ویژگی های زیبایی استثنایی را ارائه می دهد. نمای سرامیک خشک پرسلان دارای تخلخل کم است که آن را بسیار نفوذناپذیر، ضد لغزش و مقاوم در برابر آتش می کند. اجرای نمای سرامیک خشک به روش های مختلفی قابل اجرا است که در ادامه به انواع روش های اجرای نمای سرامیک خشک اشاره خواهیم کرد. روکش سرامیکی که در طیف گسترده‌ای از بافت‌ها و رنگ‌های زیبا موجود است، به طراحان و سازندگان این امکان را می‌دهد تا به تمام انواع پوشش‌های نما که می‌خواهند دست یابند.

نماهای سرامیکی کاملاً از مواد طبیعی ساخته شده‌اند و می‌توانند برای ظاهری سنتی یا ظاهری مدرن‌تر طراحی شوند و با استفاده از رنگ‌هایی مانند رنگ چوب، زیبایی و مینیمالیستی را بازسازی کنند. هر پانل سرامیکی خلوص کامل رنگ و بافت طراحی را ارائه می دهد تا اطمینان حاصل شود که جذابیت زیبایی آن برای مدت طولانی ثابت می ماند. سرامیک پرسلان یکی از مقاوم ترین و با کیفیت ترین مواد موجود در بازار امروزی است.

نمای خشک چیست؟

 بیاید قبل از شروع هر چیز با تشریح نمای خشک شروع کنیم. نمای خشک یک روش ساخت و ساز است که در آن یک جدایی فیزیکی بین بیرون نما و دیوار داخلی ساختمان ایجاد می‌شود. این جداسازی یک حفره باز ایجاد می کند که امکان تبادل هوای موجود بین دیوار و روکش خارجی را فراهم می کند. این حفره طیفی از مزایای حرارتی، صوتی، زیبایی شناختی و عملکردی را ارائه می دهد که ارزش زیادی به محصول می بخشد. مصالح زیادی به عنوان پوشش نمای خشک استفاده می شوند که می توان به : نمای خشک کرتین وال، نمای خشک کامپوزیت آلومینیوم ، نمای خشک سمنت برد و … اشاره کرد. در صورت تمایل برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نمای خشک مقاله زیر را مطالعه نمایید.

فهرست مطالب

مزایا و معایب نمای سرامیک خشک

نمای خشک سرامیکی یک سیستم پوشش دیوار است که یک حفره تهویه  بین پوشش و عایق قرار دارد. در محافل دانشگاهی اروپا، این نوع نما به عنوان کارآمدترین سیستم برای عایق کاری ساختمان ها در نظر گرفته می شود، زیرا پل های حرارتی ناخواسته و مشکلات تراکم را از بین می برد و در نتیجه رفتار حرارتی- رطوبت سنجی عالی را نشان می دهد. این نما همچنین دارای معایبی است که در ادامه به آن اشاره می کنیم.

مزایای حرارتی

  • جریان حرارت داخلی: عایق کاری در قسمت بیرونی دیوار و ساختار کف نمای خشک سرامیکی از ایجاد پل های حرارتی در کل نما جلوگیری می کند. اتلاف گرما به سمت بیرون در زمستان مسدود می شود، همانطور که گرمای خارج از خانه در تابستان مسدود می شود. این امر منجر به صرفه جویی در انرژی بین ۲۵٪ تا ۳۵٪، هم از نظر گرمایش و هم از نظر تهویه مطبوع می شود.
  •   جریان گرمای خارجی: علاوه بر این، عایق کاری در قسمت بیرونی دیوار و سازه کف، اینرسی حرارتی بیشتری را برای ساختمان فراهم می کند. این امر اینرسی حرارتی ساختمان را افزایش می دهد، بنابراین صرفه جویی قابل توجهی در انرژی ایجاد می کند و محیط راحت تری ایجاد می کند. کاشی دیوار به عنوان یک صفحه نمایش عمل می کند و مقدار زیادی از تابش خورشید را منعکس می کند و از ورود آن به ساختمان جلوگیری می کند.

عایق صوتی

ترکیب لایه عایق با نمای سرامیک خشک عایق بیشتری را برای ساختمان فراهم می کند. شما می توانید از دو مزیت بزرگ بهره مند شوید: صرفه جویی در انرژی و کاهش نویز. سیستم شامل نصب یک لایه عایق است که به عنوان مانع نویز عمل می کند و ۱۰ تا ۲۰ درصد نویزها را کاهش می دهد.

طراحی مدرن و بهبود زیبایی نما

 تنوع زیبایی شناختی و فنی سرامیک پرسلان تکنولوژی را با سبک های معماری مدرن و آوانگارد ترکیب می کند. همین سیستم امکان سفارشی سازی کامل را با پرداخت‌ها، رنگ‌ها و بافت‌های متعدد فراهم می‌کند. شما آزادی انتخاب هر جزئیات را خواهید داشت.

افزایش طول عمر نما

زیرا سیستم آن امکان نشت آب را کاملا از بین می برد. به طور معمول، همیشه توسط مفاصل غلاف آویزان می شود.

کاهش حرکات ساختاری

محفظه هوا به عنوان یک جمع کننده حرارت عمل می کند و دمای پایدار را در محفظه ساختمان حفظ می کند. ساختمان دچار تغییرات ناگهانی دمایی نمی شود و در نتیجه از بروز ترک و شکاف جلوگیری می کند.

سهولت نگهداری

تعمیر و نگهداری آن واقعاً صفر است، زیرا تنها چیزی که باید در نظر داشت حفظ مواد روکش نما است.

معایب

سرامیک پرسلانی هم در برابر مایعات مقاومت می کنند و هم ظاهری کلاسیک و جذاب به هر ساختمانی که در آن استفاده می شود می بخشد. با این حال، سرامیک به عنوان متریال مستعد ترک شناخته شده است. باید وزن و هزینه مواد را قبل از اضافه کردن آن به ساختمان خود در نظر بگیرید.

  • پرسلان کیفیت بالایی دارد، اما قیمت بالایی نیز دارد.
  • برش سرامیک های پرسلانی نیز بسیار دشوار است. اگر روکش را با اندازه‌گیری دقیقی که نیاز دارید دریافت نکنید، ممکن است در برش یا سوراخ کردن آن مشکل داشته باشید. پرسلان برای برش به ابزارهای خاصی نیاز دارد.
  • تعمیر سرامیک های پرسلان پس از جانمایی آن سخت است.

نمونه پروژه های نمای سرامیک خشک تیم آرین مهدکاوش

کاربرد نمای سرامیک خشک

سرامیک خشک یکی از مدرن ترین و به بروزترین نماهای ساختمان است. شما می توانید آن را در سراسر کشور با قیمت مناسب خریداری و سفارش دهید. سرامیک خشک به بروزترین نوع نمای ساختمان است که می توانید به روش نصب خشک اجرا کنید. این نوع نما از استحکام بالایی برخوردار بوده و مجریان آن را در ماژول های تکی با کمترین میزان جذب آب اجرا می کنند. متداول ترین پروژه های ساختمانی که می توانید سرامیک خشک را اجرا کنید به شرح زیر است:

مزایا و معایب نمای سرامیک خشک

با توجه به کاربری ساختمان:

  • در ساختمان های تجاری
  • ساختمان های اداری
  • پایانه ها
  • ساختمان های مسکونی
  • فضای داخلی ساختمان ها
  • ایستگاه های مترو
  • کارخانجات صنعتی
  • ساختمان های عمومی

با توجه به نوع ساخت:

  • ساخت جدید
  • بازسازی و مرمت

دیتیل اجرای نمای سرامیک خشک

یک نمای خشک سرامیکی از چه عناصری تشکیل شده است؟ می توان گفت این نما از ۳ قسمت اصلی (از بیرون به داخل) ساخته شده است: یک پوسته بیرونی ( سرامیک)، یک سیستم نگهدارنده ثابت و یک عایق حرارتی در خارج از دیوار ساختمان. در زیر دیتیل اجرای نمای سرامیک خشک را بر اساس اجزا معرفی می نماییم:

  1. پانل های سرامیکی به ساختمان پایداری می بخشد. به لطف فناوری چاپ دیجیتال، که برای بازتولید هر طرحی بر روی سرامیک استفاده می شود، امکانات زیبایی شناسی این متریال بی پایان است.
  2. جزء بعدی سیستم نگهدارنده نما یا همان پانل ها یا رانرهای آلومینیومی نما است. این شامل براکت هایی برای پشتیبانی و نگه داشتن پروفیل هایی است که در آن عناصر روکش مانند پانل های سرامیکی نصب شده اند. این سیستم ها معمولا مواد مختلفی را با هم ترکیب می کنند. در مورد ما، براکت ها و پروفیل ها از آلیاژ آلومینیوم ساخته شده اند. گیره ها و پیچ ها از فولاد ضد زنگ و ترموستاپ های پلی پروپیلن ساخته شده اند.
  3.  در آخر، سومین عنصر هر نمای خشک یا به اصطلاح دارای تهویه، عایق بیرونی است که معمولاً از پشم سنگ، پشم شیشه یا فوم پلی‌اورتان ساخته می‌شود. بزرگترین پیشرفت عایق کاری نما از بیرون این است که این راه حل به حذف پل های حرارتی کمک می کند و در نتیجه صرفه جویی در مصرف انرژی ساختمان را افزایش می دهد.

مراحل اجرای نمای خشک سرامیک

جهت اجرای نمای خشک سرامیکی مراحل مختلفی وجود دارد که در زیر به تفکیک به معرفی آن ها می پردازیم:

  • محدوده زیرسازی
  • بست های دیواری
  • نصب براکت ها
  • نصب پروفیل های عمودی
  • طرح ریزی ملات ضد آب
  • نصب عایق
  •  اجرای پروفیل های افقی
  •  نصب دیوارپوش

انواع روش های نصب و اجرای نمای سرامیک خشک

اجرای نمای سرامیک خشک از دیدگاه ساخت به دو دسته کلی نمای خشک نمایان و پنان تقسیم بندی می شود که در ادامه به ارائه توضیحات درباره هر یک از آن ها می پردازیم. نمای خشک از طریق دو روش نصب و اجرا می شود: 1. اجرای نمای سرامیک خشک به روش نمایان یا مشهود 2. اجرای نمای سرامیک خشک به روش غیرنمایان یا نامشهود

1. اجرای سرامیک خشک نما به روش نمایان (visible)

اجرای سرامیک خشک نما به روش نمایان بدین صورت است قسمتی از قطعات نگهدارنده سرامیک یا همان کلیپس ها در نمای ساختمان قابل مشاهده هستند. جهت اجرای سرامیک خشک به روش نمایان دیوارهای سازه سوراخ کاری می شوند و سپس براکت های نگهدارنده نمای خشک نصب می شوند. اکنون نوبت به نصب عایق های حرارتی است. بعد از نصب عایق های حرارتی، پروفیل های عمودی و افقی آلومینیومی جایگذاری و نصب می شوند. کلیپس های ابتدایی و لاستیک های ضربه گیر در این مرحله اجرا می گردند و سرامیک های پرسلان مورد نظر بر روی زیر سازی قرار گرفته و نصب می گردند. بعد از اجرای یک ردیف از سرامیک ها در این مرحله اسپیسرهای فنری و کلیپس میانی جایگذاری می شوند و سپس ادامه نصب سرامیک ها به همین صورت ادامه می یابد.

اجرای نمای سرامیک خشک با سیستم کلیپس

برای اجرای نما به روش کلیپسی، اولین مرحله شاسی کشی و نصب قوطی های آهنی می باشد. سپس براکت ها و پروفیل های فلزی عمودی و افقی نصب می شوند. در این مرحله کلیپس ها که قطعاتی ساخته شده از جنس فولاد ضد زنگ می باشند در جای خود قرار گرفته و سرامیک های در محل مورد نظر نصب می شوند. این روش یک روش اجرای نمای خشک معمولی می باشد  و برای اجرای پروژه های محدود و با قیمت مناسب استفاده می شود و ارزان تر از بقیه است. لازم به ذکر است که ما در اجرای پروژه کارخانه سیمکو پلیمر از این روش اجرای نمای سرامیک خشک استفاده نموده ایم.

 

اجرای نمای سرامیک خشک به روش رانر

این سیستم اجرای نمای خشک درواقع از پروفیل ها یا به عبارت دیگر رانرهای آلومینیومی استفاده می شود که کیفیت نسبتا مناسبی دارد. در این جا سرامیک های پرسلانی در رانرها قرار می گیرند و مرحله به مرحله نمای سرامیک خشک اجرا می شود. تیم آرین مهدکاوش در بسیاری از پروژه های خود مانند پروژه کارخانه دیپوینت، کارخانه تهران دلتا و کارخانه چرم دوگام از این سیستم اجرای نمای سرامیک خشک استفاده نموده است. در این مدل نصب نمای سرامیک خشک بخش هایی از رانر ها نمایان هستند و نیازی به قراردادن کلیپس ها بین ردیف های سرامیک نیست.

 

نمای سرامیک خشک نمایان

2. نصب سرامیک خشک نما به روش غیرنمایان (invisible)

اجرای نمای خشک به روش غیرنمایان قطعات نگهدارنده سرامیک در نمای خشک پنهان هستند و دیده نمی شوند. در این حالت نمای سرامیک خشک ظاهری یکنواخت تر و پیوسته تر نسبت به حالت اجرای سرامیک خشک به روش نمایان دارد. در زیر به دو روش نصب سرامیک خشک به صورت غیرنمایان اشاره می نماییم:

سیستم شیاری

در نصب سرامیک خشک غیرنمایان به روش شیاری مانند حالت قبل ابتدا براکت ها بر روی دیوارهای سازه اصلی نصب می شوند. سپس رانرهای آلومینیومی عمودی و سپس رانرهای آلومینیومی افقی در محل خود جایگذاری می شوند. در مرحله بعد شیارهایی با زاویه 45 درجه بر روی سرامیک ایجاد می شوند و کلمپ ها بر روی آن نصب می شوند. اکنون نوبت به نصب سرامیک بر روی رانر افقی می رسد. در نتیجه سرامیک ها یکی یکی نصب می شوند و نمای سرامیک خشک تکمیل می گردد. این روش اجرا یکی از روش های کم هزینه در اجرای نمای سرامیک خشک می باشد. یکی از مشکلات این روش اجرا کاهش ایمنی نسبت به نمای کلیپسی است.

سیستم کیل (Keil)

اجرای نمای سرامیک خشک به روش کیل بهترین و مقاوم ترین نوع اجرای این نوع نما است. جهت نصب سرامیک خشک به روش کیل ابتدا براکت ها بر روی دیوارهای سازه اصلی نصب می گردند. سپس عایق های حرارتی بر روی دیوار نصب می شوند. اکنون زمان نصب رانرهای آلومینیومی عمودی است که به عایق متصل می شوند. رانرهای افقی در این مرحله به رانرهای عمودی متصل می شوند. سرامیک های پرسلان مورد استفاده برای نمای خشک توسط دستگاه دریل اندرکات سوراخ کاری می گردند و انکرها و قلاب ها بر روی آن نصب می شوند. سرامیک های آماده شده بر روی رانرهای افقی قرار گرفته و نما اجرا می شود.

 

مجری نمای سرامیک خشک | اهمیت اجرای صحیح نمای سرامیک خشک

اجرای نمای سرامیک خشک یک فرآیند کاملا مهندسی و تخصصی است که نیاز به مهارت بالا و دقت زیادی دارد. این نوع نما از سری نمونه نماهای مدرن است که توسط افراد عادی قابل نصب نیست. طراحی نمای سرامیک خشک نیازمند محاسبات خاص جهت مقاومت در برابر باد، زلزله و دیگر موارد تاثیرگذار است. از آن جایی که در اجرای این نما از ملات استفاده نمی شود محکم بودن سرامیک ها و عدم سقوط آن ها بسیار دارای اهمیت است و نیاز به انجام زیرسازی و اتصالات محکم و پایدار می باشد.

فرآیند اجرای نمای سرامیک خشک حتما باید توسط نیروهای متخصص و با تجربه انجام پذیرد. آرین مهدکاوش به عنوان مجری و پیمانکار تخصصی نمای خشک ساختمان که به عنوان یک شرکت باسابقه و باتجربه در زمینه اجرای نمای خشک می باشد، طراحی و اجرای انواع نمای سرامیک خشک و طیف کامل و متنوعی از محصولات پیشرفته جهت اجرای نما  و همچنین خدمات با کیفیت بالا را در زمینه اجرای انواع سیستم های نمای خشک ارائه می دهد. کارشناسان ما  پشتیبانی فنی پروژه را در انتخاب سیستم اجرای نمای خشک از مرحله طراحی تا نصب و اجرای آن ارائه می دهند. برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه اجرای نمای خشک و جزئیات بیشتر با تیم کارشناسان ما تماس بگیرید. تیم ما در جهت پروژه های ظراحی و اجرای نمای سرامیک خشک خدمات زیر را ارائه می دهد:

– جلسات مقدماتی برای ارزیابی نیازها

– بررسی بودجه کارفرما و ارائه پروپوزال بر اساس خواسته ایشان

– ارائه نمونه طراحی های متنوع

– دارای تیم نصابان متخصص و مجرب

– پشتیبانی فنی از صفر تا صد مراحل طراحی و اجرای نمای خشک

-گارانتی ساخت با توجه به محاسبات معتبر جهت اجرای نما

۵ دلیل خوب برای استفاده از سیستم نمای خشک سرامیکی

نمای بیرونی یک ساختمان بسیار بیشتر از پوشش آن است. سیستم نمای خشک یک راه حل معماری نوآورانه و بادوام است که انعطاف پذیری زیادی را در طراحی، ساخت و نگهداری ارائه می دهد.

  • تنوع رنگ ها، اندازه ها و پرداخت ها آزادی زیادی در طراحی و چیدمان به معماران می دهد.
  • محافظت در برابر گرما و سرما: این روکش حداکثر عایق حرارتی و صوتی و همچنین سطح بالایی از محافظت در برابر عناصر را ارائه می دهد.
  • تعویض پانل های مجزا: متشکل از یک فونداسیون لنگردار با ماژول هایی که به راحتی می توان آنها را متصل یا جدا کرد و امکان دسترسی آسان تر و کارآمدتر به پوشش ساختمان را فراهم می کند.
  • سرامیک و پرسلان به عنوان بخشی از دسته مواد نجیب، کاملا طبیعی هستند، هیچ گونه تنوع رنگی یا ترکیبات فراری ندارند و ۱۰۰ % قابل بازیافت هستند.
  • خدمات مشاوره تخصصی توسط تیم آرین مهدکاوش در هر مرحله از پروژه از طراحی تا نصب.
مجری نمای سرامیک خشک

مدت زمان اجرای نمای سرامیک خشک

زمان نصب نمای سرامیک خشک به عوامل مختلفی بستگی دارد که عبارتند از:

اندازه و پیچیدگی پروژه

پروژه های بزرگتر و پیچیده تر به زمان و منابع بیشتری برای نصب نمای سرامیک خشک نیاز دارند، زیرا ممکن است پانل ها، برش ها، اتصالات و جزئیات بیشتری را شامل شوند.

نوع و کیفیت مواد و ابزار

انواع مختلف نمای سرامیک خشک، مانند حفره ای یا پر شده، ممکن است روش ها و الزامات نصب متفاوتی داشته باشند، مانند گیره، ریل یا چسب. کیفیت و در دسترس بودن مواد و ابزار نیز ممکن است بر زمان نصب تأثیر بگذارد، زیرا ممکن است بر دوام، کارایی و دقت فرآیند نصب تأثیر بگذارد.

مهارت و تجربه کارگران و پیمانکاران

نصب نمای سرامیک خشک به مهارت و تجربه بالایی نیاز دارد، زیرا شامل اندازه گیری ها، ترازها و تنظیمات دقیق است. کارگران و پیمانکاران نیز باید با استانداردها و مقررات پروژه و همچنین مراحل ایمنی و کیفیت آشنا باشند.

شرایط آب و هوایی و محیطی

نصب نمای سرامیک خشک ممکن است تحت تأثیر شرایط آب و هوایی و محیطی مانند دما، رطوبت، باد و باران باشد. این عوامل ممکن است بر زمان پخت و خشک شدن چسب و همچنین پایداری و عملکرد پانل ها تأثیر بگذارد.

اما به طور کلی زمان نصب معمولی نمای سرامیک خشک حدود ۱۰ متر مربع در یک روز است، اما ممکن است بسته به عوامل ذکر شده متفاوت باشد. بنابراین، برنامه ریزی و برآورد زمان نصب نمای سرامیک خشک با دقت و واقع بینانه و در نظر گرفتن برخی موارد احتمالی و تاخیر بسیار مهم است.

قیمت اجرای نمای سرامیک خشک

قیمت اجرای نمای سرامیک خشک به ازای هر متر مربع در ایران به عوامل مختلفی بستگی دارد. شرکت آرین مهدکاوش به صورت تخصصی در زمینه طراحی و اجرا تخصصی نمای سرامیک خشک فعالیت دارد. ارائه یک قیمت کلی برای اجرای نمای سرامیک خشک در تمامی پروژه ها صحیح نیست. از این رو تیم مهندسان ما به صورت سفارشی محاسبات قیمت اجرای نما را برای هر پروژه محاسبه می نمایند و به کارفرمایان محترم ارائه می نمایند. عوامل موثر در قیمت دهی اجرای نمای خشک سرامیک در فاکتورها عبارتند از از نوع سرامیک، روش نصب، و شرایط پروژه. به طور کلی، هزینه‌های اجرای سرامیک خشک نما به شرح زیر است:

  • آهن آلات زیرسازی: به صورت میانگین جهت اجرای هر مترمربع سرامیک خشک نما به 10-15 کیلوگرم آهن احتیاج است که بر اساس قیمت روز آهن می توان آن را محاسبه نمود.
  • آلومینیوم مصرفی: به صورت میانگین جهت اجرای هر مترمربع سرامیک خشک نما به ۳ کیلوگرم آلومینیوم نیاز است که بر اساس قیمت روز آلومینیوم محاسبه می گردد.
  • مصالح ریز مصرفی: مانند براکت آلومینیومی، پد EPDM، پروفیل آلومینیوم، واشر، پیچ فیکس، چسب و غیره متناسب با هر پروژه .
  • تایلهای سرامیک: متناسب با نوع سرامیک انتخابی، هزینه سرامیک مورد نظر جهت اجرای نمای سرامیک خشک متفاوت است.
  • اجرت نصب: که متناسب با هر پروژه متفاوت خواهد بود.

قیمت‌ها ممکن است با توجه به شرایط بازار و تغییرات قیمت مواد اولیه متفاوت باشد. اگر نیاز به اطلاعات دقیق‌تر دارید، می‌توانید با شرکت آرین مهدکاوش به عنوان مجری متخصص در این زمینه تماس بگیرید. شما می توانید از طریق تماس با کارشناسان ما در رابطه با طراحی، اجرا و تامین مصالح مورد نیاز جهت اجرای نمای سرامیک خشک خود با ما در ارتباط باشید. جهت خرید متریال و مصالح مورد نیاز نمای خشک سرامیک خود به صورت عمده با ما در تماس باشید.

اجرای نمای سرامیک خشک

پوشش نمای ساختمان با سیستم نمای خشک، موثرترین فناوری پوشش فضای باز است که مشکل محافظت در برابر رطوبت و شرایط آب و هوایی، عایق سازی آن و بهبود سطح سر و صدای داخل را حل می‌کند. آرین مهدکاوش از طراحی اولیه، برنامه های نهایی، از تولید واقعی قطعات گرفته تا نصب و کمک در محل، قادر است انواع نماهای خشک را طراحی و اجرا نماید. ما به مشتریان خود اطمینان می دهیم که کادر فنی و تخصصی باتجربه خود را جهت اجرای هرچه بهتر و مقرون به صرفه تر پروژه ها ارائه می نماییم.

جهت دریافت مشاوره تخصصی و استعلام قیمت سرامیک خشک با ما تماس بگیرید.

02126424436

بازسازی نما با سرامیک خشک

نصب سیستم های نما سرامیکی به عنوان پوسته دوم بر روی نمای قدیمی راه حلی است که بادوام و زیباست و مصرف انرژی را نیز کاهش می دهد. به این ترتیب می توان نیاز به صرفه جویی در مصرف انرژی را برآورده کرد، زیرا شکاف بین نمای جدید و قدیم فضای لازم را برای نصب لایه های عایق با هر ضخامتی باقی می گذارد. علاوه بر این،نماهای خشک سرامیکی برای افزایش ظاهر بصری ساختمان ها عالی هستند، زیرا امکان استفاده از یک قاب مستقل از ساختار اصلی ساختمان را فراهم می کنند. مثبت بودن کیفیت زندگی نیز مزیتی برای این نوع نوسازی است. فضای هوایی بین پوشش بیرونی و سازه ساختمان راحتی را به فضاهای قابل سکونت در طول سال می افزاید.

دستورالعمل تمیز کردن و نگهداری برای نمای سرامیکی خشک

در حالی که کار در حال انجام است، نما کثیف می شود. بنابراین انجام یک تمیز کردن عمیق در پایان کار ضروری است.

  1. پس از اتمام کار ساختمانی که می تواند کثیفی و بقایای پیش بینی شده روی نما ایجاد کند، توصیه می کنیم نما را با واشر تحت فشار تمیز کنید. برای از بین بردن آلودگی گرد و غبار راحت تر، توصیه می کنیم با استفاده از یک برس موی سخت از رقیق کننده در آب یک شوینده اسیدی با غلظت بسیار کم ۱:۱۰۰۰ (۱۰ میلی لیتر ماده شوینده در ۱۰ لیتر آب) استفاده کنید. تمیز کردن باید از بالا به پایین انجام شود.
  2. برای لکه های باقی مانده از مواد سیمانی، مراحل زیر را توصیه می کنیم:

– محلولی از مواد شوینده اسیدی در آب تهیه کنید. ما باید با غلظت بسیار کم به دنبال دستورالعمل های سازنده شروع کنیم. محلول را باید روی ناحیه کوچکی از لکه های خاک و با استفاده از یک برس موی سخت اعمال کنید.

– در حالی که خیس است و بدون اینکه منتظر خشک شدن باشد، آن را با آب فراوان بشویید تا با استفاده از واشر تحت فشار، تمام آثار از بین برود.

نکته مهم

در مناطق جغرافیایی که آب سخت است و نماهای تیره رنگ دارند، توصیه می کنیم که آب نرم کننده نصب کنید. در صورت نداشتن آب باید بلافاصله پس از تمیز کردن آب جمع آوری شود. توصیه می کنیم برای جلوگیری از رسوب آهک، کاشی ها را با یک پارچه تمیز خشک کنید.

تعمیر و نگهداری نمای خشک سرامیکی

تماس مستقیم نما با هوا و در نتیجه با آلودگی های محیطی با هر نوع بخار، گاز، مایع یا عنصری که از ساختمان یا بیرون می آید، می تواند رسوبات کثیفی ایجاد کند که می تواند ظاهر نما را تحت تأثیر قرار دهد. دوره های تمیز کردن به سطح کثیفی و آلودگی محیطی در هر نما بستگی دارد. اما جهت نگهداری و تمیزی مستمر سرامیک خشک نما به دو نکته زیر توجه داشته باشید:

  1. با واشر تحت فشار با آب با مواد شوینده خنثی تمیز کنید.
  2. در مورد لکه های سرسخت و مناطق متعارض، بسته به نوع لکه باید از مواد شوینده خاص استفاده شود. قبل از استفاده از هر محصول، توصیه می کنیم یک آزمایش قبلی انجام دهید. هرگز از عناصر ساینده ای که ممکن است نماها را خراش دهند استفاده نکنید. توصیه می کنیم با دست با برس ساخته شده از موهای پلاستیکی تمیز کنید.

2 دیدگاه

  • سلام بنده اسماعیلی هستم .ما یک زمین500 متری با زیربنای حدودا 1000 متر در مشهد شهرک بیوتکنولوژی وصنایع غذایی داریم. قرار هست که یک کارخانه احداث کنیم و می خواهیم که طراحی و اجرای کارخانه صنایع غذایی رو انجام بدیم و از نمای سرامیک خشک برای نمای کارخانه استفاده کنیم. می خواستم بپرسم که شما علاوه بر طراحی و اجرا نمای سرامیک خشک مصالح مورد نیاز جهت اجرای سرامیک خشک رو هم تامین میکنید؟

    • سلام جناب آقای اسماعیلی وقت شما بخیر. بله تیم مهندسین مشاور آرین مهدکاوش در زمینه طراحی، اجرا و همچنین تامین متریال های مورد نیاز جهت پروژه های اجرای نمای خشک نیز فعالیت دارد. شما می توانید از طریق شماره های زیر با کارشناسان ما تماس بگیرید و جهت مشاوره طراحی، اجرا و خرید مصالح و ملزومات اجرای نمای خشک لیست قیمت دریافت نمایید.
      ۰۲۱-۲۶۴۲۴۴۳۶
      ۰۲۱-۲۶۴۲۴۱۶۳
      ۰۹۲۰۱۰۷۳۲۰۴

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.